arrow pointer

Din professionelle maler i København

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Mere end 15 års erfaring som maler i København

Bliv de næste, der oplever et kvalitetsorienteret og effektivt malerarbejde udført af Brdr. Lauridsen. Vi har udført malerarbejde i København siden firmaet blev stiftet i 2006.

Her har vi hjulpet utallige boligforeninger og erhvervsudlejere med malearbejde. Som malerfirma løser vi et bredt udvalg af maleropgaver og anvender ofte egne lifte til opgaverne.

Med vores egne lifte gør det opgaven lettere ift. at udføre malerarbejde på etageejendomme, så facader og vinduer i Københavns smalle gader og baggårde kan males med mindst mulige gener for beboerne.

Vores dygtige malere klarer også maling af trapper og opgange, så selv slidte opgange forvandles til flotte indbydende indgange til lejligheder. Lejligheder har vi også mange års erfaring med at male og istandsætte.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

—— Brdr. Lauridsen - Sikrer dig et professionelt resultat

Resultatet af et flot malerarbejde med en høj slidstyrke kommer ikke af sig selv. Det kræver, at overfladerne er håndteret rigtig og at man anvender de rigtige materialer og maling.

Uanset, om det er udvendige maling af facader, udvendig maling af vinduer, eller indvendige maling af opgange og maling af lejligheder, så sørger vi for, at overfladen bliver slebet grundigt og alle væsentlige skader og huller repareres og spartles.

Når dette arbejde er grundigt udført, kan maleren begynde at dække af og starte det egentlige malerarbejde.

Den maling vi anvender er nøje udvalgt ud fra miljø- og kvalitetskriterier, som sikrer, at det holder længere og er sundere for bygningen og din sundhed.

Ved at vi maler med miljøvenlig maling, sikrer vi dig ikke kun et sundere hjem, men også et sundere liv. Der kan være en lang række giftige stoffer i traditionel maling som, hvis indåndet til dagligt, kan være farligt.

Ved at bruge miljømærked og bæredygtig maling minimerer det ejendommens beboere for eksponering af disse stoffer og det bliver dermed et sundere miljø.

Sammen kan vi skabe et sundere liv og passe på miljøet. Hos Brdr. Lauridsen arbejder vi løbende med at vælge kvalitetsmaterialer og forbedre arbejdsmiljøet for vores medarbejdere.

Fokus på kundeoplevelsen

Fra Brdr. Lauridsen kan du som kunde i København altid forvente en kyndig rådgivning og vi leverer altid et let forståeligt og overskueligt tilbud. Vores erfarne malere hjælper og vejleder gerne i sammensætning og valg af farver inden maleropgaven starter. For at sikre os, at du får en god oplevelse med malerarbejdet, starter vi med en omhyggelig planlægning, præcis dialog og, efter endt malerarbejde, en effektiv opfølgning. Fra første kontakt, gennem hele arbejdet, til aflevering og opfølgning er vores kunder i trygge og professionelle hænder.

Vores dygtige malere hos Brdr. Lauridsen giver dig garanti for at malerarbejdet bliver udført i verdensklasse – hurtigt og effektivt. Vores hold af professionelle malere er detaljeorienterede og går op i at bruge bæredygtige materialer, for at give dig den bedst mulige oplevelse før, under og efter projektets forløb.

—— Vi tager ansvar

Hos Brdr. Lauridsen går vi op i bæredygtighed, kvalitet og stærke priser. Vi samarbejder løbende med vores leverandører for at få miljøtestet nye produkter og presser på for at få flere bæredygtige materialer på markedet. Langt størstedelen af vores maling er Cradel 2 certificeret eller mærket med EU-blomsten/Svanemærket.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud