arrow pointer

Din professionelle maler i Gentofte

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Malerfirma i Gentofte med glade kunder

Bliv de næste, der oplever et kvalitetsorienteret og effektivt malerarbejde udført af Brdr. Lauridsen Vi har hjulpet en lang række boligforeninger og erhvervsudlejere med malerarbejde i Gentofte.

Langt det meste udvendige malerarbejde på etageejendomme klarer vi fra egne lifte. Med et bredt udvalg af lifte dækker vi de fleste behov der er, til at udføre malerarbejde på ejendommenes facader og vinduer i højden i Gentofte. Som bonus minimerer vi samtidig generne for beboerne mest muligt, når der ikke skal opstilles store stilladser.

Skal der males trapper og opgange forvandler vores dygtige malere slidte opgange til flotte og indbydende indgange til lejligheder. Lejligheder som vi i Gentofte har mange års erfaring med at male og istandsætte.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Vi klarer selv de største maleropgaver

Et godt resultat med et slidstærkt og flot malerarbejde kommer ikke af sig selv. Det kræver at overfladerne behandles rigtig og at man anvender de korrekte materialer og maling. 

Uanset om det er udvendig maling af facader, udvendig maling af vinduer eller indvendig maling af opgange eller lejligheder, så sørger vi altid for at overfladen er slebet grundigt og at alle væsentlige skader og huller repareres samt spartles. Når forarbejde er grundigt udført, kan maleren starte det egentlige malerarbejde.

Malingen vi anvender er nøje udvalgt ud fra vores miljø- og kvalitetskriterier. Det sikrer, at det endelige malerarbejde holder længere og er sundere for bygningen. Ved at vi maler med miljøvenlig maling, sikrer vi dig ikke kun et sundere hjem, men også et sundere liv. 

Med de rigtige valg kan vi sammen skabe et sundere klima og samtidig passe på miljøet. Hos Brdr. Lauridsen arbejder vi løbende med at udvælge kvalitetsmaterialer og samtidig forbedre arbejdsmiljøet for vores malere.

Fokus på kundeoplevelsen

For at sikre, at du får en god oplevelse med malerarbejdet, starter alt malerarbejde med en omhyggelig planlægning. Vi holder effektiv dialog under gennemførelsen af maleropgaverne og efter endt malerarbejde har vi en professionel opfølgning, som sikrer at forventningerne til malerarbejdets resultat opnås. Fra første kontakt, gennem hele arbejdet, til aflevering og opfølgning er vores kunder i trygge og professionelle hænder.

Hos Brdr. Lauridsen kan du som kunde i Gentofte altid forvente en kyndig rådgivning. Vi afleverer altid et let forståeligt og overskueligt tilbud, og vores erfarne malere hjælper og vejleder gerne i sammensætning og valg af farver inden maleropgaven starter.

Vores dygtige malere hos Brdr. Lauridsen giver dig garanti for, at malerarbejdet bliver udført i verdensklasse – hurtigt og effektivt. Vores hold af professionelle malere er detaljeorienterede og går op i at bruge bæredygtige materialer, for at give dig den bedst mulige oplevelse før, under og efter malerarbejdets forløb.

—— Vi tager ansvar

Hos Brdr. Lauridsen går vi op i bæredygtighed, kvalitet og stærke priser. Vi samarbejder løbende med vores leverandører for at få miljøtestet nye produkter og presser på for at få flere bæredygtige materialer på markedet. Langt størstedelen af vores maling er Cradel 2 certificeret eller mærket med EU-blomsten/Svanemærket.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud