arrow pointer

Din professionelle maler på Amager

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Malerarbejde på Amager i mere end 15 år

Vi har lavet malerarbejde på Amager i mere end 15 år, hvor vi har udført malerarbejde for en lang række boligforeninger og erhvervsudlejere.

Som malerfirma på Amager løser vi en bred vifte af maleropgaver og anvender ofte egne lifte fremfor stillads. Med vores mange lifte dækker vi kravene til at udføre malerarbejdet på etageejendommene, så facader og vinduer på Amager kan males og repareres med mindst mulige gener for beboerne.

Vores erfarne malere forvandler slidte opgange til flotte og attraktive indgange til lejligheder med deres omhyggelige maling af trapper og opgange. 

Lejligheder, som vi siden starten i 2006, har opbygget en enorm erfaring med effektivt at renovere og male, tilbyder vi også effektiv og kvalitetsbevidst maling af.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Brdr. Lauridsen – din garanti for et slidstærkt resultat

En høj slidstyrke og et flot malerarbejde kommer ikke af sig selv. Det kræver, at vores malere behandler overfladerne korrekt, og at man anvender de rigtige materialer og maling.

Uanset om det er udvendig maling af facader, udvendig maling af vinduer, eller indvendige maling af opgange og maling af lejligheder, så sørger vi for, at overfladen bliver slebet grundigt og at alle væsentlige skader og huller repareres og spartles.

Når maleren grundigt har lavet forarbejdet, kan man begynde at dække af og starte det egentlige malerarbejde.

Den maling vi anvender, er nøje udvalgt ud fra miljø- og kvalitetskriterier, som sikrer, at de holder længere og er sundere for bygningen. 

Ved at vi maler med miljøvenlig maling, sikrer vi ikke kun et sundere hjem, men også et sundere liv. Der kan være en lang række giftige stoffer i traditionel maling, som, hvis indåndet til dagligt, kan være farligt.

Ved at bruge miljømærked og bæredygtig maling minimeres ejendommens beboere for eksponering af disse stoffer og det bliver dermed et sundere miljø. Sammen kan vi skabe et sundere liv og samtidig passe på miljøet.

Hos Brdr. Lauridsen arbejder vi løbende med at vælge kvalitetsmaterialer og forbedre arbejdsmiljøet for vores medarbejdere.

Fokus på kundeoplevelsen

Fra Brdr. Lauridsen kan du som kunde på Amager altid forvente en kyndig rådgivning og vi leverer altid et let forståeligt og overskueligt tilbud. 

Vores erfarne malere på Amager hjælper og vejleder gerne i sammensætning og valg af farver inden maleropgaven starter. For at sikre, at du får en god oplevelse med malerarbejdet, starter vi med en omhyggelig planlægning og præcis dialog. Fra første kontakt, gennem hele arbejdet, til aflevering og opfølgning, er vores kunder i trygge og professionelle hænder.

Vores dygtige malere hos Brdr. Lauridsen giver dig garanti for at malerarbejdet bliver udført i verdensklasse – hurtigt og effektivt. Vores hold af professionelle malere er detaljeorienterede og går op i at bruge bæredygtige materialer, for at give dig den bedst mulige oplevelse før, under og efter projektets forløb.

—— Vi tager ansvar

Hos Brdr. Lauridsen går vi op i bæredygtighed, kvalitet og stærke priser. Vi samarbejder løbende med vores leverandører for at få miljøtestet nye produkter og presser på for at få flere bæredygtige materialer på markedet. Langt størstedelen af vores maling er Cradel 2 certificeret eller mærket med EU-blomsten/Svanemærket.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud