arrow pointer

Tømrer Østerbro

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Tømrerarbejde på Østerbro

Tømrerarbejde for boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer. Brdr. Lauridsen er et tømrerfirma, som i mere end 15 år har hjulpet en lang række boligforeninger og erhvervsudlejere på Østerbro, hvor vi leverer kvalitetstømrerarbejde til attraktive priser.

Brdr. Lauridsen er specialister i vedligeholdelse af etageejendomme, hvor vi:

Vi har egne lifte, som passer til tømreropgaverne på Østerbros facader og baggårde. Det betyder at vi laver udvendige tømreropgaver på etageejendomme uden brug af pladskrævende stilladser.

Tømmerarbejde fra lift er også med til at give tømrerne bedre arbejdsstillinger og minimere tunge løft samtidig med, at det er med til at reducerer generne for beboerne. Kræver opgaverne løsninger, der går udenfor vores fagområder som f.eks. elektrikere, VVS mv. har vi få udvalgte kvalitetshåndværkere, som træder til.

Brdr. Lauridsen varetager totalentreprisen og vores dygtige tømrere på Sjælland giver dig garanti for, at arbejdet bliver udført i verdensklasse.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Sikrer dig et professionelt resultat

Med mange års erfaring og en vision om, at arbejde for et mere bæredygtigt byggeri, hjælper vi kunden til at træffe et realistiske valg. Det er kundens valg, hvorvidt man vil renovere og bevare eksisterende døre, vinduer mv. i trappeopgange og lejligheder eller erstatte det eksisterende med nyt.

Fra Brdr. Lauridsen kan du altid forvente en erfaren og kyndig rådgivning og du modtager altid et let forståeligt og overskueligt tilbud. Inden vi giver tilbud på tømrerarbejdet, kommer vi ud på ejendommen, og gennemgår tømreropgaverne sammen, så vi sikrer os, at du får et kvalificeret tilbud på tømrerarbejdet, som rammer de rigtige priser og ikke indeholder uforudsete oplevelser.

For at sikre os, at du får den højeste kvalitet for den bedste pris, forhandler vi løbende med vores leverandører, så du altid får en fair pris.

Kundeoplevelsen i fokus

Vil du have en tømrer, der kommer til aftalt tid, overholder aftaler og som forstår at omsætte dine ønsker til kvalitetsresultater – så få udført dit tømrerarbejde af Brdr. Lauridsen. Tømreropgaver er i høj grad et samarbejde, og erfaringen viser, at den gode dialog skaber de bedste resultater.

Tømreropgaven starter med at få planlagt tømrerarbejdet grundigt. Med en løbende dialog med kunden sikrer vi, at alle beboere, som bliver berørt af tømrerarbejdet, er ajour med forløbet, og at der ikke opstår frustration og usikkerhed undervejs i tømrerarbejdet på ejendommen.

Vi lægger stor vægt på at være den kvalificerede sparringspartner på tømreropgaverne, og bestræber os gennem hele forløbet på, at resultatet passer til forventningerne. Med Brdr. Lauridsen er du sikret, at tømreropgaverne afleveres til aftalt tid og i topkvalitet

—— Vi tager ansvar

Uanset om kundens valg falder på bevaring af eksisterende eller udskiftning til nyt, så råder Brdr. Lauridsen over den relevante erfaring, så det på sigt bliver muligt at genbruge de anvendte produkter etc. Når en ejendom bliver renoveret med bæredygtige materialer af tømrerne, bliver det en sundere ejendom med et bedre indeklima. En sund bygning betyder et sundt hjem.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud