arrow pointer

Tømrer i Lyngby

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Tømrer i Lyngby - et professionelt resultat

Brdr. Lauridsen er specialiseret i at renovere etageejendomme med fokus på at istandsætte lejligheder samt udskifte og renovere døre og vinduer. Her leverer vi tømrerarbejde af højeste kvalitets til attraktive priser.

Vi råder over egne lifte, som gør os i stand til at udføre udvendige tømreropgaver på etageejendomme uden brug af store, pladskrævende stilladser og dermed generer vi beboerne mindst muligt både før, under og efter tømrerarbejdet. 

Uanset om du skal renovere vinduer og døre, skifte dem ud til nye døre og vinduer eller have renoveret lejligheder i din ejendom, står vi klar til at hjælpe dig bedst muligt videre.

Brdr. Lauridsen er et tømrerfirma, som siden 2006, har hjulpet en lang række boligforeninger og erhvervsudlejere med tømreropgaver i Lyngby. Bliv den næste, der oplever kvalitetsorienteret og effektivt tømrerarbejde i Lyngby. Fra første kontakt, under arbejdet, til aflevering og opfølgning er vores kunder i trygge og professionelle hænder. Vores dygtige tømrere på Sjælland giver dig garanti for at tømrerarbejdet bliver udført i verdensklasse.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Et sikkert valg af tømrermester

Fra Brdr. Lauridsen kan du altid forvente en erfaren og kyndig rådgivning om tømrerarbejdet og du modtager altid et let forståeligt og overskueligt tilbud.

Det er altid kundens valg, hvorvidt man vil renovere og bevare eksisterende døre, vinduer mv. i trappeopgangene samt lejlighederne eller erstatte det eksisterende med nyt. Med mange års erfaring og en vision om, at arbejde for et mere bæredygtigt byggeri, hjælper vi kunden til at træffe et realistisk valg.

Inden vi giver tilbud på noget tømrerarbejde, kommer vi ud hos dig, så vi kan gennemgå tømrerarbejdet sammen. På den måde sikrer vi, at du modtager et kvalificeret tilbud på tømrerarbejde, som rammer de rigtige priser og ikke indeholder uforudsete oplevelser.

For at sikre, at du får den højeste kvalitet for den laveste pris, forhandler vi løbende med vores leverandører, så du altid får den bedste pris.

Fokus på kundeoplevelsen og det gode resultat

Tømreropgaven starter med at få tømrerarbejdet planlagt nøje. Her er inddragelse af kunden noget, som Brdr. Lauridsen tager meget seriøst. En tømreropgave er i høj grad et samarbejde og vi ved at den gode dialog skaber de bedste resultater.

Med den løbende dialog med kunden sikrer man, at alle berørte er ajour med forløbet og kan planlægge deres tid i ejendommen herefter. Erfaringen viser, at det er nøglen til, at der ikke opstår frustration og usikkerhed, når man skal i gang med at renovere ejendommen.

Vil du have en tømrer, der kommer til aftalt tid, overholder aftaler og som forstår at omsætte dine ønsker til kvalitetsresultater – så få udført dit tømrerarbejde af Brdr. Lauridsen. Vi lægger stor stolthed i at være din sparringspartner på tømreropgaverne, og bestræber os på gennem hele forløbet, frem til de afleverede tømreropgaver, at de passer til dine forventninger. Med en effektiv styring af tømreropgaverne og smidigt samarbejde med kunderne, behøver ingen at bekymre sig om, hvorvidt tømreren kommer til aftalt tid og om tømreropgaverne afleveres i topkvalitet.

—— Vi tager ansvar

En god tilgang til bæredygtigt vedligehold af etageejendomme er at vedligeholde og bevare det eksisterende. Falder kundens valg på at beholde bevaringsværdige vinduer, døre m.v., så råder Brdr. Lauridsen over den erfaring, der gør det muligt at genbruge de gamle produkter etc. Falder kundens valg på udskiftning til f.eks. nye vinduer, for at forbedre energi og støjforhold, så råder vi over kyndige tømrere, som kan vejlede jer til den rigtige beslutning.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud