arrow pointer

Tømrer Vesterbro

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Tømreropgaver på Vesterbro i mere end 15 år

Brdr. Lauridsen har siden 2006 specialiseret sig i at istandsætte lejligheder og udskifte og renovere døre og vinduer i etageejendomme på Vesterbro.
Her leverer vi kvalitetstømrerarbejde til attraktive priser.  Ved brug af egne lifte kan vi gennemføre udvendige tømreropgaver på etageejendomme uden brug af store stilladser, som fylder meget. Dermed generer vi beboerne mindst muligt.

Uanset om du skal renovere vinduer og døre, skifte dem ud til nye døre og vinduer eller have renoveret lejligheder i din ejendom, står vi klar til at løse opgaven.
Kræver opgaverne løsninger, som går udover vores fagområder som f.eks. elektrikere, VVS mv. har vi få udvalgte kvalitetshåndværkere, som træder til. Brdr. Lauridsen tager totalentreprisen og vores dygtige tømrere på Vesterbro giver dig garanti for, at arbejdet bliver udført i verdensklasse.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Professionelt tømrerarbejde på Vesterbro

Med mange års erfaring og en vision om, at arbejde for et mere bæredygtigt byggeri, hjælper vi kunden til at træffe et realistiske valg.
Det er kundens valg. Vil man:

• Renovere og bevare eksisterende døre, vinduer mv.
• Erstatte det eksisterende med nyt.

Fra Brdr. Lauridsen kan du altid forvente en erfaren og kyndig rådgivning og du modtager altid et let forståeligt og overskueligt tilbud. Inden vi giver tilbud på tømrerarbejdet, kommer vi ud hos dig, og gennemgår tømreropgaven sammen, så vi sikrer os, at du får et kvalificeret tilbud på tømrerarbejdet, som rammer de rigtige priser og ikke indeholder uforudsete oplevelser.

For at sikre os, at du får den højeste kvalitet for den laveste pris, forhandler vi løbende med vores leverandører, så du altid får den bedste pris.

Fokus på kundeoplevelsen og et godt resultat

Tømreropgaven starter med at få planlagt tømrerarbejde grundigt. Et byggeprojekt er i høj grad et samarbejde og vi ved at en god dialog skaber de bedste resultater. Med en løbende dialog med kunden sikrer vi, at alle beboere som bliver berørt af tømrerarbejdet, er opdateret med forløbet. Erfaringen viser, at det medvirker til, at der ikke opstår frustration og usikkerhed, når man skal i gang med at renovere ejendommen.

Vil du have en tømrer, der kommer til aftalt tid, overholder aftaler og som forstår at omsætte dine ønsker til kvalitetsresultater – så få udført dit tømrerarbejde af Brdr. Lauridsen. Vi lægger stor stolthed i at være din sparringspartner på tømreropgaverne, og bestræber os gennem hele forløbet, frem til de afleverede tømreropgaver, på, at de passer til dine forventninger. Med en effektiv styring af tømreropgaverne og smidigt samarbejde med kunderne behøver ingen at bekymre sig om, hvorvidt tømreren kommer til aftalt tid og om tømreropgaverne afleveres til aftalt tid i topkvalitet.

—— Vi tager ansvar

Uanset om kundens valg falder på bevaring af eksisterende eller udskiftning til nyt, så råder Brdr. Lauridsen over den relevante erfaring, så det på sigt bliver muligt at genbruge de anvendte produkter etc. Når en ejendom bliver renoveret bæredygtigt af tømrerne, bliver det også automatisk en sundere ejendom med et bedre indeklima. En sund bygning betyder et sundt hjem.

Vesterbros tømrer til foreninger og ejendomme

Traditionelt byggeri kræver enorme mængde af energi. Hos Brdr. Lauridsen bruger vi bæredygtige og miljøvenlige materialer som f.eks. er FSC- eller NTR-mærkede. Disse materialer kræver væsentligt mindre energi at fremstille og afgiver ikke giftige dampe. Vi bestræber os også på at inspirere vores omgivende miljø til at gøre arbejdet mere cirkulært, sundt og bæredygtigt.

Det er kundens valg, hvorvidt man vil renovere og bevare eksisterende døre, vinduer mv. i trappeopgang eller lejlighed eller erstatte det eksisterende med nyt. Med mange års erfaring og en vision om, at arbejde for et mere bæredygtigt byggeri, hjælper vi kunden til at træffe et realistiske valg.

Med hensyn til valg af produkter, bestræber vi os på, at anvende den størst mulige grad af bæredygtige produkter, som lever op til strenge miljømærkninger, som FSC mærket træ.

Vi ved nemlig at nye døre og vinduer ikke bare er døre og vinduer, men en ny kilde til livskvalitet. Men det er ikke nok at være tilfreds med det endelige produkt og tømrerarbejdet, du skal også være glad for hele forløbet op til afleveringen og fremadrettet.

Mangler du inspiration til din næste tømreropgave er du meget velkommen til at trække på vores erfaringer og kompetencer.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud