arrow pointer

Tømrer i Gentofte

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Tømrermester i Gentofte

Brdr. Lauridsen er et tømrerfirma, som siden 2006, har lavet tømreropgaver for boligforeninger og erhvervsudlejere i Gentofte. Brdr. Lauridsen er specialiseret i at istandsætte lejligheder, samt udskiftning og renoveringen af døre og vinduer i etageejendomme i Gentofte. Her leverer vi kvalitetstømrerarbejde til attraktive priser.

Vi har egne lifte, som passer til arbejdet i Gentofte. Det betyder, at vi kan udføre udvendige tømreropgaver på etageejendomme uden brug af stillads og dermed generer vi beboerne mindst muligt.

Uanset om du skal renovere vinduer og døre, skifte dem ud til nye døre og vinduer eller have renoveret lejligheder i din ejendom, står vi klar til at hjælpe dig bedst muligt videre.

Bliv den næste, der oplever kvalitetsorienteret og effektivt tømrerarbejde. Fra første kontakt, under arbejdet, til aflevering og opfølgning er vores kunder i trygge og professionelle hænder.

Vores dygtige tømrere i Gentofte, giver dig garanti for at tømrerarbejdet bliver udført i verdensklasse – hurtigt og effektivt og med mindst mulige gener for kunderne.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

Maler

—— Tømrerfirma til et professionelt resultat i Gentofte

Døre og vinduer skal hver dag modstå det danske vejr, som byder på både direkte sollys, regn, slud, frost, m.v. Fra Brdr. Lauridsen får kunderne altid en erfaren og kyndig rådgivning omkring tømreropgaverne.

På denne måde er det muligt at træffe det rigtige valg, om hvorvidt man vil renovere og bevare eksisterende døre, vinduer mv. i trappeopgangene samt lejlighederne eller erstatte det eksisterende med nyt. 

Med mange års erfaring og en vision om, at arbejde for et mere bæredygtigt byggeri, hjælper vi kunderne til at træffe realistiske valg.

Når vi giver tilbud på tømrerarbejde, kommer vi ud og gennemgår tømrerarbejdet sammen, så vi sikrer os, at kunden modtager et kvalificeret tilbud på tømrerarbejdet, som rammer de rigtige priser og ikke indeholder uforudsete oplevelser. For at sikre os, at du får den højeste kvalitet og den bedste pris, forhandler vi løbende med vores leverandører, så du altid får den bedste pris.

Brdr. Lauridsen tager også gerne totalentreprisen når opgaverne falder udenfor vores fagområder, som f.eks. elektrikere, VVS mv. Vi har nogle udvalgte kvalitetshåndværkere, som træder til, og sammen med vores dygtige tømrere i Gentofte, giver dig garanti for at arbejdet bliver udført i verdensklasse.

Fokus på kundeoplevelsen

Vil du have en tømrer, der kommer til aftalt tid, overholder aftaler og som forstår at omsætte dine ønsker til kvalitetsresultater – så få udført dit tømrerarbejde af Brdr. Lauridsen. Med en effektiv styring af tømreropgaverne og smidigt samarbejde med kunderne, så behøver ingen at bekymre sig om, hvorvidt tømreren kommer til aftalt tid og om tømreropgaverne afleveres til aftalt tid i topkvalitet.

Vi lægger stor stolthed i at være din sparringspartner på tømreropgaverne, og bestræber os på, gennem hele forløbet, frem til de afleverede tømreropgaver, at de passer til dine forventninger.

Tømreropgaven starter med at få tømrerarbejdet planlagt. Her er inddragelse af kunden noget, som Brdr. Lauridsen tager meget seriøst. Et byggeprojekt er i høj grad et samarbejde og vi ved, at en god dialog skaber de bedste resultater. Den løbende dialog med kunden sikrer, at alle som bliver berørt af tømrerarbejdet, er ajour med forløbet. Erfaringen viser, at det medvirker til, at der ikke opstår frustration og usikkerhed, når man skal i gang med at renovere ejendommen.

—— Tømrer i Gentofte med ansvar

Uanset om kundens valg falder på bevaring af eksisterende eller udskiftning til nyt, så råder Brdr. Lauridsen over den relevante erfaring, så det på sigt bliver muligt at genbruge de anvendte produkter etc. Når en ejendom bliver renoveret bæredygtigt af tømrerne, bliver det også automatisk en sundere ejendom med et bedre indeklima. En sund bygning betyder et sundt hjem.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud