Effektiv maler på Østebro

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Malerfirma på Østerbro

Oplev kvalitetsorienteret og effektivt malerarbejde udført af malerfirmaet Brdr. Lauridsen.

 

Som malerfirma løser vi et bredt udvalg af maleropgaver og anvender ofte egne lifte fremfor stillads til udendørs opgaver. Med vores mange lifte dækker vi de fleste behov til at udføre malerarbejde på etageejendommenes facader, døre og vinduer på Østerbro. Det hjælper til at vi kan male og reparere med mindst mulige gener for beboerne. 

Brdr. Lauridsen har i mere end 15 år hjulpet en lang række boligforeninger, erhvervsudlejere på Østerbro med:

Med omhyggelige maling af trapper og opgange bliver selv slidte opgange til flotte og attraktive indgange til lejligheder. Lejligheder som vi siden starten i 2006 har opbygget en enorm erfaring med effektivt at renovere og male.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

—— Din professionelle maler på Østerbro

En høj slidstyrke og et flot malerarbejder kommer ikke af sig selv. Det kræver at vores maler behandler overfladerne korrekt og at man anvender de rigtige materialer og malinger.
Uanset om det er udvendige maling af facader, udvendig maling af vinduer, eller indvendige maling af opgange og maling af lejligheder sørger vi for at overfladen bliver renset/slebet grundigt og alle væsentlige skader og huller repareres og spartles.

Når maleren har renset/slebet overfladen grundigt og alle væsentlige skader og huller er repareret og spartlet, kan man begynde at dække af og starte det egentlige malerarbejde. Malingerne vi anvender er nøje udvalgt ud fra miljø og kvalitetskriterier. Det sikrer, at resultatet holder længere og er sundere for bygningen og beboere. Der kan være en lang række giftige stoffer i traditionel maling som, hvis indåndet til dagligt, kan være farligt. Ved at bruge miljømærkede og bæredygtige malinger minimerer ejendommens beboere for eksponering til disse stoffer og det giver dermed et sundere miljø. Sammen kan vi skabe et sundere liv og samtidig passe på miljøet. Hos Brdr. Lauridsen arbejder vi løbende med at udvælge kvalitetsmaterialer og forbedre arbejdsmiljøet for vores medarbejdere.

Kundeoplevelsen i centrum

Vores dygtige malere hos Brdr. Lauridsen er din garanti for et malerarbejde udført i verdensklasse – hurtigt og effektivt. Vores hold af professionelle malere er detaljeorienterede og går, hvor det er muligt, op i at bruge bæredygtige materialer, for at give dig den bedst mulige oplevelse før, under og efter projektets forløb.

Fra Brdr. Lauridsen kan du som kunde på Østerbro altid forvente en kyndig rådgivning og en vel udført maleopgave. Vores erfarne malere hjælper og vejleder i sammensætning og valg af farver, og ud fra en grundig gennemgang modtager altid et let forståeligt og overskueligt tilbud. For at sikre os, at du får en god oplevelse med malerarbejdet, starter alle opgaver med en omhyggelig planlægning sammen med kunderne. Fra første kontakt, gennem hele arbejdet, til aflevering og opfølgning er vores kunder i trygge og professionelle hænder.

—— Vi tager ansvar

Hos Brdr. Lauridsen går vi op i bæredygtighed, kvalitet og stærke priser. Vi samarbejder løbende med vores leverandører for at få miljøtestet nye produkter og presser på for at få flere bæredygtige materialer på markedet. Langt størstedelen af vores maling er Cradel 2 Cradel certificeret eller mærket med EU-blomsten/Svanemærket

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker