Maler på Nørrebro

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Din professionelle maler på Nørrebro

Som malerfirma løser vi et bredt udvalg af maleropgaver inde og ude, og anvender ofte egne lifte fremfor stillads til malerarbejdet udendørs. Med vores mange lifte dækker vi de fleste behov til at udføre malerarbejde på etageejendommenes facader, døre og vinduer på Nørrebro. Brug af lift betyder at vi kan male og reparere med minimale gener for beboerne.
Brdr. Lauridsen har i mere end 15 år hjulpet en lang række boligforeninger, erhvervsudlejere på Nørrebro med maling af opgange, maling af døre, maling af facader, maling af vinduer, maling af lejligheder samt tapetsering og opsætning af glasvæv og maling af kontorer og erhvervslokaler

Brdr. Lauridsens malerarbejde får selv slidte opgange til at fremstå som flotte og attraktive indgange til lejligheder. Lejligheder som vi siden starten i 2006 har opbygget en enorm erfaring med effektivt at renovere og male.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

—— Brdr. Lauridsen – et slidstærkt resultat

En høj slidstyrke og et flot malerarbejder kommer ikke af sig selv. Det kræver at vores maler behandler overfladerne korrekt og at man anvender de rigtige materialer og malinger.

Uanset om det er udvendige maling af facader, udvendig maling af vinduer, eller indvendige maling af opgange og maling af lejligheder sørger vi for at overfladen bliver renset/slebet grundigt og alle væsentlige skader og huller repareres og spartles.

Når maleren har renset/slebet overfladen grundigt og alle væsentlige skader og huller er repareret og spartlet, kan man begynde at dække af og starte det egentlige malerarbejde. Malingen vi anvender er nøje udvalgt ud fra miljø og kvalitetskriterier. Det sikrer, at resultatet holder længere og er sundere for bygningen og beboere. Ved at bruge miljømærkede og bæredygtige malinger minimerer vi ejendommens beboere for eksponering overfor evt. skadelige stoffer og det giver et sundere miljø. Sammen kan vi skabe et sundere liv og samtidig passe på miljøet. Hos Brdr. Lauridsen arbejder vi løbende med at udvælge kvalitetsmaterialer og forbedre arbejdsmiljøet for vores medarbejdere.

Godt Malerarbejde på Nørrebro

Fra Brdr. Lauridsen kan du som kunde på Nørrebro altid forvente en kyndig rådgivning og en vel udført maleopgave. Med vores årelange erfaring i branchen gør os til en seriøs og god sparringspartner til boligforeninger og erhvervskunder, hvor vi bl.a. rådgiver om materialevalg, fremgangsmåde mv.

For at sikre os, at det bliver en god oplevelse med malerarbejdet, starter alle maleropgaver med en omhyggelig planlægning sammen med kunderne. Fra første kontakt, gennem hele arbejdet, til aflevering og opfølgning er vores kunder i trygge og professionelle hænder. Skal der anvenders andre faggrupper som VVS, elektriker mv tager vi naturligvis totalentreprisen og koordinerer de øvrige håndværkeres. Vi samarbejder med nogle få udvalgte virksomheder, hvor vi kan stå inde for deres kvalitet. Vores dygtige malere hos Brdr. Lauridsen er din garanti for et malerarbejde udført i verdensklasse – hurtigt og effektivt. Vores hold af professionelle malere er detaljeorienterede og går, hvor det er muligt, op i at bruge bæredygtige materialer, for at give dig den bedst mulige oplevelse før, under og efter projektets forløb.

—— Vi tager ansvar

Hos Brdr. Lauridsen går vi op i bæredygtighed, kvalitet og stærke priser. Vi samarbejder løbende med vores leverandører for at få miljøtestet nye produkter og presser på for at få flere bæredygtige materialer på markedet. Langt størstedelen af vores maling er Cradel 2 Cradel certificeret eller mærket med EU-blomsten/Svanemærket og er godkendt af Astma- og Allergi Danmark

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker