Vi tilbyder

—— Sikre dig et professionelt resultat

Hos Brdr. Lauridsen har du altid mulighed for at komme i kontakt med en af vores dygtige håndværkere som hurtigt og nemt kan hjælpe dig med spørgsmål til dit projekt. Når du kontakter os planlægger vi sammen et møde så vi kan komme ud og vurdere projektet. På den måde skaber vi det bedst mulige overblik over projektet så vi sikre os at der ikke kommer nogle uforudsete problemer. Dermed slipper du for alt bøvl og besvær.

Vores håndværker bruger produkter af høj kvalitet som er nøje udvalgt fra vores leverandører. Et godt resultat som holder i mange år kræver gode håndværkere og gode materialer, derfor sikre du dig altid et færdigt produkt med bæredygtighed i højsædet når du bruger Brdr. Lauridsen.

På denne side kan du læse alt om vores forskellige håndværkere og vores kompetencer, du kan også udfylde vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud allerede i dag! Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

Vi maler, udskifter og renoverer vinduer

Vi har i mange år arbejdet med alt inden for vinduer og har gennem årene skabt os gode erfaringer. Vores håndværkere er rutineret og kan derfor udføre deres arbejde hurtigt og effektivt – på denne måde sikrer du dig et godt resultat med mindst muligt gene.

Få optimeret opgangen

Opgangen kan hurtigt blive overset når man skal have renoveret lejlighed. Opgangen er det første du ser når du kommer hjem og det sidste du ser når du går. Den kan derfor have stor betydning for helhedsindtrykket af dit hjem.

Smuk og skøn facade udadtil

Står du og skal have renoveret eller pudset facade? Hos Brdr. Lauridsen er vi eksperter til alt facadearbejde. Vi har gennem vores mange år i branchen fundet nye løsninger og effektiviseret processerne. Vores gode håndværk og fokus på bæredygtighed gør at du med god samvittighed og ro i maven kan booke os til dit projekt.

Få nye døre i opgangen

Skal du også have nye døre i opgangen? Vores dygtige tømrere har gennem vores mange renoveringsprojekter af lejlighedskomplekser, fået god erfaring med at udskifte og renovere døre. Læs mere her og skriv til os for at få et uforpligtende tilbud allerede i dag.

—— Den gode oplevelse

Det er vigtigt for os at kunden altid er i fokus og kunden får den en god oplevelse med omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning. Du kan læse mere om vores metode og hvordan vi arbejde her.

Der er altid mulighed for at træffe sunde og bæredygtige beslutninger – der er altid mulighed for at vælge Brdr. Lauridsen.