Vi tilbyder2020-09-10T10:06:16+02:00

Din professionelle håndværker

Bliv den næste i rækken der oplever kvalitetsorienteret og effektive håndværkere. Fra første kontakt, under arbejdet, til aflevering og opfølgning er vores kunder i trygge og professionelle hænder.

Sikre dig et professionelt resultat

Hos Brdr. Lauridsen har du altid mulighed for at komme i kontakt med en af vores dygtige håndværkere, som hurtigt og nemt hjælper med spørgsmål til dine projekter. Når du kontakter os sætter vi et møde op, så vi kan komme ud og vurdere projektet – på denne måde sikre vi os bedst muligt, at der ikke kommer nogle uforudsete problemer og at du får den skarpeste pris. Dermed slipper du for alt bøvl og besvær.

Vores håndværker bruger produkter af høj kvalitet som er nøje udvalgt fra vores leverandører. Et godt resultat som holder i mange år kræver gode håndværkere og gode materialer, derfor sikre du dig altid et færdigt produkt i verdensklasse når du bruger Brdr. Lauridsen. Læs mere om hvordan vi arbejde med bl.a. bæredygtighed på vores LinkedIn.

På denne side kan du læse alt om vores forskellige håndværkere og vores kompetencer, du kan også udfylde vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud! Se hvad vi tilbyder herunder – vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Vi maler, udskifter og renoverer vinduer

Vi har i mange år arbejdet med alt indenfor vinduer og har gennem årene skabt os gode erfaringer. Vores håndværker er rutineret og kan derfor udføre deres arbejde hurtigt og effektivt – på denne måde sikre du dig et godt resultat med mindst muligt gene.

Få optimeret opgangen

Opgangen kan hurtigt blive overset når man skal have renoveret lejlighed. Opgangen er det første du ser når du kommer hjem og det sidste du ser når du går, og kan derfor have stor betydning for indtrykket af dit hjem. Med en ny renoveret opgang får man bedre helhedsfornemmelse af hjemmet.

Smuk og skøn facade udadtil

Står du og skal have renoveret eller pudset facade? Hos Brdr. Lauridsen er vi eksperter til alt facadearbejde. Vi har gennem vores mange år i branchen fundet nye løsninger og effektiviseret processerne. Vores gode håndværk og fokus på bæredygtighed gør at du med god samvittighed og ro i maven kan booke os til dit projekt.

Få nye døre i opgangen

Skal du også have nye døre i opgangen? Vores dygtige tømrer har gennem vores mange lejlighedskompleks renoveringsprojekter fået god erfaring med at udskifte eller renoverer døre. Læs mere her og skriv til os for at få et uforpligtende tilbud allerede i dag.