Renovering af trapper2020-11-03T08:52:10+01:00

RENOVERING AF TRAPPER

Renovering af trapper

Nyd synet af de flotte trappeopgange Brdr. Lauridsen har renoveret og istandsat. Når din familie, venner eller andre kommer på besøg, er det første indtryk ejendommens facaden og opgang. Vi giver dig muligheden for, at alle bliver budt velkommen af en lys og indbydende opgang når døren til ejendommen åbnes. Renovering af trappeopgangen gør en stor forskel i ejendommens udtryk og personlighed.

Hvad tilbyder vi?

 • Fuldspartling af vægge og lofter samt opsætning af glasfilt

 • Maling af lofter, vægge og træværk

 • Udskiftning af linoleum

 • Slibning og lakering af trægulve

 • Udbedring af sætningsrevner samt murer reparationer

 • Udskiftning af belysning eller andre ting

 • Snedker reparationer af balustre, lister mm.

Oplev det

Trappeopgange udsættes dagligt for hårdt slid og renovering af trappeopgangen er derfor løbende nødvendigt. Trapperne er det fælles areal, hvor alle der besøger ejendommen kommer ind fra alt slags vejr, og bærer store og små ting op og ned fra lejlighederne. For at en trappeopgang skal fremstå indbydende i en flot høj standard over længere tid, kræver det gennemført kvalitetsarbejde. Vi har mange års erfaring med renovering af trapper og maling af opgange samt udskiftning af døre. Vores dygtige kompetente håndværkere altid står klar med gode ideer, inspiration og til at yde et ekstra flot arbejde. 

 • Gulv – Der findes et utal af forskellig gulvtyper som gennem tiden er anvendt i opgange. Vi tager en individuel vurdering af kvaliteten, og sammen tager stilling til, om de kan renoveres eller skal erstattes af et nyt gulv.

 • Trappetrin – Med vores erfarne medarbejdere får du en retvisende billede af hvad der gemmer sig under den gamle slidte belægning på trapperne. I samarbejde med kunden afgør vi, hvad der evt skal rettes op og hvilke materialer der vælges.

 • Træværk – Finish på gelænder, balustre og andet træværk er ofte det som sætter prikken over I’et ved det færdige indtryk af en opgang. Med en grundig forbehandling sikrer vi dig en holdbar renovering af trappeopgangen i høj kvalitet.

 • Vægge, lofter og vinduer  – Det kan ofte være svært at afgøre, hvilken farve, type af maling og behandling der skal vælges til opgangen. Vi sætter også forskellige farveprøver op, så du kan få et indtryk af det færdige arbejde. 

Udskiftning_Døre_Renovering_Sebastian

Sebastian Heien
Projektchef
Mobil: +45 6098 8586
Mail: sh@brdr-lauridsen.dk

Ønsker I mere information, så kontakt os venligst.

Hvis man ønsker det, tilbyder vi også en løbende renovering af trappeopgangen. På denne måde kommer du hjem til en indbydende og flot trappeopgang. Vil du høre mere kan du altid skrive til os, eller læse mere på vores LinkedIn.

Om arbejdet

Vores arbejder starter med, at du oplever en professionel gennemgang af både hovedtrappe og bagtrappe. På et møde med ejendommens repræsentanter fremlægger vi vores gennemgang med jeres ønsker. Det munder ud i et detaljeret tilbud, hvor I får en seriøs vurdering og realistisk budget af den samlede opgave der skal udføres. Når tilbuddet er accepteret, udarbejder vi en tidsplan for projektet. Specielt når det drejer sig om renovering af hovedtrapper er det vigtigt at inddrage beboerne i opgangen, så det er muligt at komme til og fra lejligheden medens vi arbejder. 

I god tid varsler vi beboerne så alle ved, hvornår og hvordan de kan komme til og fra hjemmet. Med hensyn til renovering af bagtrapper er det ofte lidt enklere at få logistikken til at gå op. Det er dog vigtigt at trappen er ryddet, så vi kan komme til og arbejdet  kan forløbe uden at blive unødigt forsinket. Når arbejdet igangsættes, sørger vi for, at en repræsentant fra ejendommen løbende opdateres med fremdriften, frem til at vi laver en afleveringsforretning. 

Ovenstående sikrer dig, at du efter renovering af trappeopgange står med trapper som har bedst mulige holdbarhed, en super kvalitet og uden ubehagelige overraskelser af nogen art – og det hele er færdigt til aftalt tid.