Methode2020-09-10T10:07:05+02:00

Metode

Hos Brdr. Lauridsen arbejder vi altid på at gøre processen om at få færdiggjort dit projekt så nemt og ukompliceret som muligt. Vi har derfor lavet en model for tydeligt at vise hvad der sker og hvornår det gør. På denne måde kan du følge med i hvor langt vi er i processen og hvad der kommer til at ske. 

1. Behov opstår – Du har et projekt du har brug for hjælp til. Dette kan være alt fra renovering af hele lejlighedskomplekser til udskiftning af døre i opgangen.

2. Første kontakt – Du kontakter os via kontaktformular på vores hjemmeside, ved at sende en mail eller ringe direkte til os for at få et uforpligtende tilbud.

3. Besigtigelse – Vi tager ud og inspicere hvad der skal laves så vi kan give dig et realistisk tilbud og så vi undgår uforudsete tilbageslag. 

4. Tilbud – Vi formulere et tilbud og en estimeret tidslinje bliver fremlagt

5. Accept af tilbud – Når du er tilfreds med tilbuddet og du godkender begynder vi processen.

6. Plan defineres – Vi definere en præcis plan for hele forløbet og forhandler pris med leverandører

7. Udførsel – Vi udføre arbejdet efter den defineret plan

8. Kvalitetssikring – Når vi er færdige med arbejdet kommer projektlederen ud og sikre at arbejdet lever op til vores høje kvalitetskrav. Der er også her at du som kunder har mulighed for at fortælle os hvis der er noget du er utilfreds med og vil have lavet om

9. Afslutning – Efter begge parter har godkendt arbejdes kvalitet pakker vi vores ting sammen og rydder op efter os, så kan du nyde det færdige projekt i fulde drag. 

Den gode oplevelse
Det er vigtigt for os at kunden altid er i fokus og kunden får den en god oplevelse med omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning. Du kan læse mere om vores methode og hvordan vi arbejde her.
  .
Der er altid mulighed for at træffe sunde og bæredygtige beslutninger – der er altid mulighed for at vælge Brdr. Lauridsen.
Kontakt os