Maler i Hillerød

For boligforeninger, erhvervsudlejere og boligadministrationer

—— Grundig og effektiv maler i Hillerød

Her har vi hjulpet utallige boligforeninger, erhvervsudlejere med malearbejde i Hillerød.
Som malerfirma anvender ofte egne lifte til udvendige maleropgaver. Med et bredt udvalg af lifte dækker vi de fleste krav til at udføre malerarbejdet på etageejendommenes, så facader og vinduer i Hillerøds kan males med mindst mulige gener for beboerne.

Skal der males trapper og males opgange forvandler vores dygtige malere selv slidte opgange til flotte indbydende indgange til lejligheder. Lejligheder som vi i Hillerød har mange års erfaring med at male og istandsætte.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 2 arbejdsdage.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hurtige genveje til øvrige ydelser

Murer

—— Et professionelt malerarbejde i Hillerød

Et resultat med et slidstærkt og flot malerarbejde kommer ikke af sig selv.
Det kræver at overfladerne behandles rigtig og at man anvender de korrekte materialer og malinger.

Uanset om det er udvendige maling af facader, udvendig maling af vinduer, eller indvendige maling af opgange og maling af lejligheder sørger vi altid for at overfladen er renset/slebet grundigt og at alle væsentlige skader og huller repareres og spartles.
Når forarbejde er grundigt udført, kan maleren begynde at dække af og starte det egentlige malerarbejde.

Den maling vi bruger, er nøje udvalgt ud fra vores miljø og kvalitetskriterier. Det sikrer, at det endelige malerarbejde holder længere og er sundere for bygningen. Ved at vi maler med miljøvenlig maling, sikrer vi dig ikke kun et sundere hjem, men også et sundere liv.

Der har traditionelt være en lang række miljøskadelige stoffer i maling som, hvis indåndet til dagligt, kan være farligt. Ved at bruge miljømærkede og bæredygtige malinger minimerer ejendommens beboere for eksponering til disse stoffer og det bliver dermed et sundere miljø. Med de rigtige valg kan vi sammen kan vi skabe et sundere liv og samtidig passe på miljøet. Hos Brdr. Lauridsen arbejder vi løbende med at udvælge kvalitetsmaterialer og samtidig forbedre arbejdsmiljøet for vores malere.

Fokus på kundeoplevelsen

Vores dygtige malere hos Brdr. Lauridsen giver dig garanti for at malerarbejdet bliver udført i verdensklasse – hurtigt og effektivt. Vores hold af professionelle malere er detaljeorienteret og hvor det er muligt går malerne op i at bruge bæredygtige materialer, for at give dig den bedst mulige oplevelse før, under og efter malearbejdets forløb.

Fra Brdr. Lauridsen kan du som kunde i Hillerød altid forvente en kyndig rådgivning. Vi afleverer altid et let forståeligt og overskueligt tilbud, og vores erfarne malere hjælper og vejleder gerne i sammensætning og valg af farver inden maleropgaven starter. For at sikre os, at du får en god oplevelse med malerarbejdet, starter alt malerarbejde med en omhyggelig planlægning. Vi holder effektiv dialog under udførelsen af maleopgaverne og efter endt malerarbejde en har vi en effektiv opfølgning. Fra første kontakt, gennem hele arbejdet, til aflevering og opfølgning er vores kunder i trygge og professionelle hænder.

—— Vi tager ansvar

Hos Brdr. Lauridsen går vi op i bæredygtighed, kvalitet og stærke priser. Vi samarbejder løbende med vores leverandører for at få miljøtestet nye produkter og presser på for at få flere bæredygtige materialer på markedet. Langt størstedelen af vores maling er Cradel 2 certificeret eller mærket med EU-blomsten/Svanemærket

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker