Tømrer2020-11-12T12:58:19+01:00

Tømrer

Din professionelle tømrer

Bliv den næste i rækken der oplever kvalitetsorienteret og effektive tømrerarbejde. Fra første kontakt, under arbejdet, til aflevering og opfølgning er vores kunder i trygge og professionelle hænder.

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser

Vil du også have en tømrer der møder til aftalt tid, overholder aftaler og som forstår at omsætte dine behov – så er Brdr. Lauridsen firmaet for dig! Vi leverer højkvalitets tømrerarbejde i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Uanset om du skal have nye døre og vinduer eller have renoveret lejligheder i din ejendom så står vi klar til at hjælpe bedst muligt videre.

Overskuleige tilbud, planlægning og styring bygge- eller renoveringsprojekter med inddragelse af  kunden er noget Brdr. Lauridsen tager meget seriøst. Med løbende dialog med kunden sikrer vi, at der ikke opstår frustration og usikkerhed, når man skal i gang. Derved skal kunden ikke bekymre sig om, hvorvidt tømreren kommer til aftalt tid, var tilbuddet overskuelig, får du rettidig svar på dine spørgsmål, etc. Vi lægger stolthed i at være din tømrer sparringspartner, og bestræber os på at hele forløbet, og det endelige resultat, passer til dine behov.

Vi ved nemlig at nye døre og vinduer ikke bare er døre og vinduer, men en ny kilde til livskvalitet. Men det er ikke nok at være tilfreds med det endelige produkt og tømrerarbejdet, du skal også være glad for hele forløbet op til afleveringen og fremadrettet.

Inden vi begynder projektet kommer vi ud hos dig for at besigtige opgaven, og for at sikre os at vi kan give dig det bedst mulige tilbud, uden ubehagelige oplevelser. For at sikre os at du får den højeste kvalitet for den laveste pris, forhandler vi løbende med vores leverandører så du altid får den bedst pris.

Kontakt os

Hos Brdr. Lauridsen arbejder vi normalt med større renoveringsprojekter.

Fokus på kundeoplevelsen

Når du har fortalt os om dit projekt tilbyder vi gratis at komme vi ud hos dig for at bese opgaven. Det er en forudsætning for at sikre dig, at du får det bedste tilbud, uden uforudsete oplevelser. For at sikre os at du får den højeste kvalitet til de bedste priser forhandler vi løbende med vores leverandører, så du altid får den optimale pris.

Vi ved, at en ny trappeopgang ikke bare er en trappeopgang, men en ny kilde af livskvalitet. Det er ikke nok at være tilfreds med det endelige produkt og tømrerarbejdet, du skal også være glad for hele forløbet op til det færdige produkt. Du vil derfor opleve en fantastisk ligetil kommunikation og synlige fremskridt hele vejen gennem forløbet.

Tømrer_Udskiftning af døre

Bæredygtigt byggeri

Traditionelt byggeri kræver enorme mængde af energi. Hos Brdr. Lauridsen bruger vi bæredygtige og miljøvenlige materialer som alle er FSC- eller NTR-mærkede. Disse materialer kræver væsentligt mindre energi at fremstille og afgiver ikke giftige dampe. Vi stræber også efter at plante nye træer hver gang vi fælder et gammelt, så vi kan gå forrest for at gøre arbejdet mere cirkulært, sundt og bæredygtigt. 

Det er kundens valg, hvorvidt man vil bevare eksisterende døre, vinduer mv. i trappeopgang eller lejlighed eller erstatte eksisterende med nyt. Med mange års erfaring og en vision om, at arbejde for et mere bæredygtigt byggeri, hjælper vi kunden til at træffe et realistiske valg. 

Med hensyn til valg af produkter bestræber vi os på at til at anvende den størst mulige grad af bæredygtige produkter, som lever op til strenge miljømærkninger som FSC mærket træ, Svanemærkningen, Cradle 2 Cradle eller lignende.

Uanset om kundens valg falder på bevaring af eksisterende eller udskiftning til nyt råder Brdr. Lauridsen over den erfarne så det bliver muligt engang at kunne genbruge de anvendte produkter etc. Når en ejendom bliver renoveret bæredygtigt af tømrerne bliver det også automatisk en sundere ejendom med et bedre indeklima. En sund bygning betyder et sundt hjem.

Erhverv

Vores tømrer hos Brdr. Lauridsen sørger for, at vores arbejde er til mindst mulig gene for beboeren, samtidig med at efterlade et resultat der kan nydes mange år fremadrettet. Vi er gennem mange års erfaring blevet eksperter, i renovering for boligforeninger og erhvervsbygninger. Vi er konkurrencedygtige med stærke bæredygtige værdier.

Vil du høre mere, eller vil have et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt så udfyld vores kontaktformular i dag og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.