Murer2020-11-12T12:58:41+01:00

Din professionelle murer

Bliv den næste i rækken der oplever kvalitetsorienteret og effektive murer. Fra første kontakt, under arbejdet, til aflevering og opfølgning er vores kunder i trygge og professionelle hænder.

Sikre dig et professionelt resultat

Hos Brdr. Lauridsen står vi altid klar til at hjælpe dig godt videre med dit byggeprojekt. Drømmer du om en ny lækker opgang i lejligheden eller vil have renoveret facade, badeværelser mv. så står vi klar. Vores arbejde bliver altid gjort hurtigt, omhyggeligt og effektivt. Vi har stort fokus på at være kvalitetsbevidste allerede fra første møde, når vi f.eks. gennemgår facaden i forhold til tidligere anvendte produkter og behandlinger. Baseret på gennemgangen kan vores murer tage de rigtige beslutninger om hvilke produkter der skal bruges til afrensning, reparation og pudsning af netop din facade. 

Vi har vores egne lifte, som vi bruger til at undersøge hele facaden, så der ikke kommer uforudsete problemer og så vi hurtigt kan komme til uden at sætte stillads op. Hvis du skal bruge murer til at renovere din trappeopgang eller noget helt tredje, er du også velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde ud af, hvordan opgaven bliver løst bedst muligt. Vi leverer førsteklasses murerarbejde i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Kontakt os

Hos Brdr. Lauridsen arbejder vi normalt med større renoveringsprojekter.

Fokus på kundeoplevelsen

Det er altid en spændende beslutning når man skal på udkig efter en murer, men det er vigtigt at huske hvad en murer kan gøre for dig. En murer kan nemlig mere end bare reparere sætningsskader eller pudse din facade, en god murer kan gør din hverdag lidt sundere. Når din murer bruge gode materialer holder væggen ikke bare længere, men du bliver også eksponeret for færre usunde stoffer, som der kan være i traditionelle materialer. Nogle af disse stoffer som befinder sig i de traditionelle materialer kan forårsage allergisk hudreaktioner eller organskader ved længerevarende eller gentagen eksponering. Hos Brdr. Lauridsen bruger vi derfor bæredygtige og sundere materialer så meget som muligt, dette er for at give jer, vores kunder, et bedre slut produkt, men også for at give vores murer sundere arbejdsvilkår.

Vi tager ansvar

Bæredygtighed er i højsæde, men der er flere måder en ny trappeopgang kan skabe livskvalitet. En trappeopgang er på flere måder en forlængelse af dit hjem. Det er det første du ser når du går ud af lejligheden hver morgen og det sidste du ser inden du kommer hjem. At have en smuk opgang er derfor en livskvalitet i sig selv og en fornøjelse se på.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgang, facade eller andre murerprojekter. Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at gøre din hverdag lidt bedre.

 

Vil du arbejde sammen med os så skriv endelig, vi er altid interesseret i nye spændende samspil.

Erhverv

Vi er stolte over at være med til at gøre verden til et sundere og mere bæredygtigt sted, og vi er også stolte over at kunne gøre det samtidig med at skabe værdi for dig. Ikke nok med de direkte sundhedsmæssige fordele der er i at bruge bæredygtige materialer, så kan nye og smukke omgivelser give en helt unik glæde i hverdagen. Om du skal have renoveret kontor eller lejlighed er det steder som du bruger rigtig meget af din tid i, og derfor også bliver påvirket af deres tilstand. Når der er styr på omgivelserne kommer der også styr på resten. Er du interesseret i at høre mere, så skriv til os og få et uforpligtende tilbud på dit renoveringsprojekt – intet er for stort.

Murer_sætningsskader