Facademaling2020-09-10T10:06:18+02:00

Facademaling

Facademaling

Facader er en altafgørende del af bygningens overordnede udtryk. Som meget andet, falmer facader med tiden, så ønsker I en opfriskning af jeres facade, så står vi klar med en professionel hånd, der er klar til at give jeres facade et løft. 

Facademaling

Nyd en facade, hvor den eksisterende facademaling er frisket op eller måske har facaden fået et helt nyt look.  Brdr. Lauridsen giver dig stor erfaring i valg af farver, deres sammensætning og samspillet med de øvrige omgivelser. Vi anvender naturligvis biologisk nedbrydelige malerprodukter som holder længere og er mindre skadelige for miljøet.

  • Forbehandlingen – Med den rigtige forbehandling forlænges holdbarheden af den valgte farve så den holder sig frisk længere. Vi giver jer forudsætningerne for at træffe det bedste valg for jeres ejendom både i forhold til farve og kvalitet.

  • Farvevalg – Her får du mulighed for sparring til valget af farvesammensætning. Man ser på den valgte farvesammensætning i mange år fremover. Netop derfor er det et vigtigt valg. Vi giver dig professionel hjælp til at træffe det bedste valg, så du er sikret et godt resultat.

  • Valg af facademaling – Vi står klar med anbefalinger, når det kommer til hvilken type facademaling der bør benyttes. Det giver dig det bedste udgangspunkt for at vælge fornuftige materialer med høj holdbarhed, der samtidig sikrer at bygningen fremover kan “ånde” og derved forebygge fugtskader.

  • Holdbarhed – Vi tilbyder at gennemgå facaden forud for at den males, således du kan vælge at give muren en grundig forbehandling som forlænger holdbarheden på det færdige produkt.

  • Udførelse – Ofte kan det betale sig at udføre arbejdet fra en lift eller rullestillads. Dette giver mindst mulige gener for beboerne, da store facadestilladser både kan forringe udsynet og nedsætte lysindfaldet i en længere periode end nødvendigt. 

Bæredygtighed

Kvalitet og bæredygtighed går ofte hånd i hånd når man taler  om maling. Der er mange – typisk oversete – fordele ved at vælge bæredygtig facademaling, når du skal have malet boligens facade. Der findes bæredygtige facademalinger som er et professionelt alternativ til såvel acryl- som silikatmalinger og er velegnet til bygninger, hvor der ønskes en åben facadebehandling og en bæredygtig løsning.

Det er uhyre vigtigt, at facademaling på ejendommene tillader facaden at “ånde”, dvs. at slippe af med den fugt der opstår i bygningen på en måde så malingen ikke skaller af, og samtidig beskytte bygningen mod vind og vejr. Det kaldes en diffusionsåben facademaling. De bæredygtige facademalinger vi arbejder med er fri for organiske opløsningsmidler (VOC’ere), konserveringsmidler som methylisothiazolinon og methylchloroisothiazolinon (MI og MIC), blødgørere, biocider/fungicider, tungmetaller og microplast.

Maling_Renovering_lasse

Lasse Lauridsen

Projektchef

Mobil: +45 81718003
Mail: lasse@brdr-lauridsen.dk

Ønsker I mere information, så kontakt os venligst.

Hvad gør vi?

I Brdr Lauridsens arbejde vi løbende med, at minimere ressourceforbruget og vi tester løbende muligheden for, at anvende malerprodukter og facademaling udvundet af planter. Det giver os en mulighed for, at bidrage til at mindske forbruget af klodens ressourcer og samtidig være i stand til at vedligeholde vores bygninger. Det mest kendte produkt er nok linoliemaling, der udvindes af hørfrø, med der findes en lang række mindre producenter, som er dedikeret til at udvikle denne type maling også til den professionelle bygningsindustri. En udvikling vi følger nøje.

Vi bestræber os på, at forbedre dine miljørigtige valgmuligheder når det gælder valget af facademaling, så vi kan bidrager til at give dig et sundere miljø. Læs mere om det på vores LinkedIn.