Facademaling

—— Facademaling

Nyd en facade, hvor den eksisterende facademaling er frisket op eller måske har facaden fået et helt nyt look.  Brdr. Lauridsen giver dig stor erfaring i valg af farver, deres sammensætning og samspillet med de øvrige omgivelser. Vi anvender naturligvis biologisk nedbrydelige malerprodukter som holder længere og er mindre skadelige for miljøet.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

—— Processen

—— Bæredygtighed

Kvalitet og bæredygtighed går ofte hånd i hånd når man taler om maling. Der er mange – typisk oversete – fordele ved at vælge bæredygtig facademaling, når du skal have malet boligens facade. Der findes bæredygtige facademalinger som er et professionelt alternativ til såvel acryl- som silikatmalinger og er velegnet til bygninger, hvor der ønskes en åben facadebehandling og en bæredygtig løsning.

Det er uhyre vigtigt, at facademaling på ejendommene tillader facaden at “ånde”, dvs. at slippe af med den fugt der opstår i bygningen på en måde så malingen ikke skaller af, og samtidig beskytte bygningen mod vind og vejr. Det kaldes en diffusionsåben facademaling. De bæredygtige facademalinger vi arbejder med er fri for organiske opløsningsmidler (VOC’ere), konserveringsmidler som methylisothiazolinon og methylchloroisothiazolinon (MI og MIC), blødgørere, biocider/fungicider, tungmetaller og microplast.

Hvad gør vi?

I Brdr Lauridsens arbejde vi løbende med, at minimere ressourceforbruget og vi tester løbende muligheden for, at anvende malerprodukter og facademaling udvundet af planter. Det giver os en mulighed for, at bidrage til at mindske forbruget af klodens ressourcer og samtidig være i stand til at vedligeholde vores bygninger. Det mest kendte produkt er nok linoliemaling, der udvindes af hørfrø, med der findes en lang række mindre producenter, som er dedikeret til at udvikle denne type maling også til den professionelle bygningsindustri. En udvikling vi følger nøje.

Vi bestræber os på, at forbedre dine miljørigtige valgmuligheder når det gælder valget af facademaling, så vi kan bidrager til at give dig et sundere miljø. Læs mere om det på vores LinkedIn.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker