arrow pointer

Vores Certificeringer

—— “Hvilke certificeringer og hvorfor” - for en række af vores certificeringer

Hos Brdr. Lauridsen arbejder med bæredygtighed, som en naturlig del af hverdagen.

Som en entreprenør, der vil være med til at præge den grønne omstilling, har vi pålagt os selv, at vores kunder skal kunne tage et ansvarsfuldt valg, mellem de forskellige miljøcertificerede produkter, som vi anvender.

De miljøcertificerede produkter indgår også, som et naturligt led i vores strategi, om udviklingen af cirkulære forretningsmodeller.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hvilke certifikater skal jeg vælge?

Der findes ikke et entydig svar, men som udgangspunkt udviser producenter ansvarsfuldhed, gennem at miljømærke deres produkter. Nedenstående er en kort gennemgang af de miljømærkninger, vi stiller krav til, og som vores leverandører tilbyder, på nogle af deres varer. Under hver certificering har vi skrevet lidt om, hvad certificeringerne enkeltvis kæmper for, og hvorfor det er relevant for os at arbejde sammen med dem.

Cradle to Cradle

Cradle to Cradle certificering har 5 punkter, der fokusere på hhv. materiel sundhed, materiel genudnyttelse, vedvarende energi og kulstof styring, vand stewardship og social retfærdighed. 

Sammen sikrer disse punkter, at produkter samt processer, er optimeret til at passe på miljøet, og til at holde længe, så der ikke skal bruges nye produkter på udskiftning efter en kort produktlivscyklus. Ved at bruge denne certificering er vi med til at sikre os, at vi har en stor og positiv indvirkning på miljøet.

Svanemærket

Svanemærket fokusere på forsyningskæden for de forskellige produkter, for at kunne stille skrappe miljøkrav, og og sikre sig, at der ikke bliver brugt farlige kemikalier.

Svanemærket fokuserer på FN’s 12 Verdens Mål, om at sikre bæredygtige forbrugs- og produktionsformer. Hos Brdr. Lauridsen bruger vi produkter, som er Svanemærket, for at sikre os, at vores materialer ikke indeholder farlige kemikalier, som kan være skadelige for dig eller vores håndværkere.

FSC

FSC-mærket sikrer omfattende omtanke for natur, dyr og mennesker i skoven. Dette betyder, at der ikke bliver fældet mere træ end skoven selv kan reproducere. Samtidig er flere dele af FSC-certificerede skove fredet, for at beskytte truede dyr og planter eller af respekt for folkeslag, som lever i skolen. Hos Brdr. Lauridsen bruger vi kun FSC-certificeret træ, så vi sikre os, at vi hverken belaster skove, dyrene eller menneskene, som lever der. 

Energimærket

Målet med EU-Blomsten er, at mindske miljøbelastningen af produkter, fra produktion til forbrug. Der ses derfor på hele produktets værdikæde, for at sikre, at det lever op til en række krav. Vi bruger produkter, som er mærket med EU-Blomsten så ofte som muligt, for at sikre os, at der ikke er brugt farlige kemikalier, og at det ikke er skadeligt for miljøet.

EU-Blomsten

Energimærkningen på din ejendom, kan være en retningspil for hvor miljøvenlig din bolig er. Bor du et sted med dårlig isolation eller utætte vinduer el. døre, kan du risikere at bruge en masse energi og penge, på at holde dit hjem varmt. Hos Brdr. Lauridsen skifter vi døre og vinduer for lejlighedskomplekser m.m., så der efterfølgende kan ses en forskel på f.eks. elregningen. På denne måde er vi med til at minimerer den energi, der skal bruges til at varme hjemmet op og formindske den CO2, som bliver undsluppet i forbindelse med produktionen af den energi.

Global Compact

Brdr. Lauridsen er et stolt medlem af Global Compact, som er verdens største virksomheds bæredygtighedsinitiativ. Dette betyder, at vi aktivt kæmper for menneskerettigheder, gode arbejdsvilkår, et sundere miljø og antikorruption. Vi tager dermed ansvar, og er med i kampen om at gøre verden til et bedre sted, for os allesammen.

—— Vores samarbejdspartnere

For at sikre os, at vi hele tiden udvikler os, og har kreative løsninger til vores problemstillinger, arbejder vi bl.a. sammen med Københavns Erhvervsakademi. I dette samarbejde arbejder vi sammen med de studerende, for at give dem mulighed for at arbejde med reelle problemstillinger, for at give dem indblik i hvordan det er at arbejde på en professionel arbejdsplads. I bytte får vi en række kreative løsningsforslag. Hvis vi ender med at bruge en af de studerendes løsninger, lader vi dem deltage i videreudviklingen og implementering af løsningen. På denne måde sikre vi os, at vi har en konstant strøm af nye tiltag om bæredygtighed, projektledelse og kommunikation.

Vil du arbejde sammen med os, så skriv endelig. Vi er altid interesseret i nye spændende samarbejder.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker

Indhent et tilbud