Vores Certificeringer

—— “Hvilke og hvorfor” for en række af vores certificeringer

Hos Brdr. Lauridsen er arbejdet med bæredygtighed en naturlig del af hverdagen.

Som en entreprenør der vil være med til at præge den grønne omstilling har har vi pålagt os selv, at vores kunder skal kunne tage et ansvarsfuldt valg mellem de forskellige miljøcertificerede produkter vi anvender.

De miljøcertificerede produkter indgår også som et naturligt led i vores strategi om udviklingen af cirkulære forretningsmodeller.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Hvilke certifikat skal jeg vælge?

Der findes ikke et entydig svar, men som udgangspunkt udviser producenter ansvarsfuldhed gennem at miljømærke deres produkter. Nedenstående er en kort gennemgang af de miljømærkninger vi stiller krav til og som vores leverandører tilbyder på nogle af deres varer. Under hver certificering har vi skrevet lidt om, hvad certificeringerne enkeltvis kæmper for og hvorfor det er relevant for os at arbejde sammen med dem.

Cradle to Cradle

Cradle to Cradle certificering har 5 punkter den fokusere på hhv. Materiel sundhed, Materiel genudnyttelse, Vedvarende energi og kulstof styring, vand stewardship og social retfærdighed. Sammen sikre disse punkter at produkter samt processer er optimeret til at passe på miljøet og til at holde længe så der ikke skal bruges nye produkter på udskiftning efter en kort produktlivscyklus. Ved at bruge denne certificering er vi med til at sikre os at vi har en stor og positiv indvirkning på miljøet.

Svanemærket

Svanemærket fokusere på forsyningskæden for de forskellige produkter for at kunne stille skrappe miljøkrav og og sikre sig at der ikke bliver brugt farlige kemikalier. Svanemærket fokusere på FN’s 12. Verdens Mål om at sikre bæredygtige forbrugs- og produktionsformer. Hos Brdr. Lauridsen burger vi produkter som er Svanemærket få at sikre os at vores materialer ikke indeholder farlige kemikalier som kan være skadeligt for dig eller vores håndværkere. 

FSC

FSC-mærket sikrer omfattende omtanke for natur, dyr og mennesker i skoven. Dette betyder at der ikke bliver fældet mere træ end skoven selv kan reproducere. Samtidig er flere dele af FSC-certificeret skove fredet for at beskytte truede dyr og planter eller af respekt for folkeslag som lever i skolen. Hos Brdr. Lauridsen bruger vi kun FSC-certificeret træ så vi sikre os at vi hverken belaster skove, dyrene eller menneskene som lever der. 

Energimærket

Målet med EU-Blomsten er at mindske miljøbelastningen af produkter fra produktion til forbrug. Der ses derfor på hele produktets værdikæde for at sikre at det lever op til en række krav. Vi bruger produkter som er mærket med EU-Blomsten så ofte som muligt for at sikre os at der ikke er brugt farlige kemikalier og at det ikke er skadeligt for miljøet.

EU-Blomsten

Energimærkningen på din ejendom kan være en retningspil for hvor miljøvenlig din bolig er. Bor du et sted med dårlig isolasjon eller utætte vinduer/døre kan risikere at bruge en masse energi og penge på at holde dit hjem varmt. Hos Brdr. Lauridsen skifter vi døre og vinduer for lejlighedskomplekser mm. så der efterfølgende kan ses en forskel på fx. elregningen. På denne måde er vi med til at minimerer den energi der skal bruges til at varme hjemmet op og formindske den CO2 som bliver undsluppet i forbindelse med produktionen af den energi.

Global Compact

Brdr. Lauridsen er et stolt medlem af Global Compact som er verdens største virksomheds bæredygtighedsinitiativ. Dette betyder at vi aktivt kæmper for menneskerettigheder, gode arbejdsvilkår, et sundere miljø og antikorruption. Vi tager dermed ansvar og er med i kampen om at gøre verden til et bedre sted for os allesammen.

—— Vores samarbejdspartnere

For at sikre os at vi hele tiden udvikler os og har kreative løsninger til vores problemstillinger arbejder vi bl.a. sammen med Københavns Erhvervsakademi. I dette samarbejde arbejde vi sammen med de studerende for at give dem mulighed for at arbejde med reelle problemstillinger for at give dem indblik i hvordan det er at arbejde på en professionel arbejdsplads. I bytte får vi en række kreative løsningsforslag, hvis vi ender med at bruge en af de studerendes løsning lader vi dem deltage i videreudviklingen og implementering af løsningen. På denne måde sikre vi os at vi har en konstant strøm af nye tiltag om bæredygtighed, projektledelse og kommunikation.

Vil du arbejde sammen med os så skriv endelig, vi er altid interesseret i nye spændende samarbejde.

Vores ydelser

Tømrer

Tømrer med fokus på kvalitets oplevelser.

Murer

Kvalitetsorienteret og effektiv murer.

Maler

Din professionelle maler.

Totalentreprise

Totalentreprise i særklasse.

Væsentlige miljømærker