Bdr. Lauridsen’s Blog

—— Sustainablility

Hos Brdr. Lauridsen er der ikke et projekt der er for stort eller småt, og vi står altid klar til at hjælpe dig under hele processen. Vores arbejdsproces er transparent og gennemskuelig så du altid ved hvor vi befinder os i projektet.

Vi arbejder inden for hele Storkøbenhavn og Nordsjælland inkl. Køge, Roskilde, Herlev, Hørsholm og Hillerød.

Her kan du læse alle vores blog opslag og om hvordan vi arbejde for at gøre verden til et bedre sted. Du kan også læse mere om vores bæredygtighed her.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.

  • Felter med * skal udfyldes

—— Brdr. Lauridsen X KEA

Hos Brdr. Lauridsen arbejder vi løbende på innovation og digitalisering. Dette er noget som vi med stor begejstring har arbejdet på i sammen med danmarks fremtid – nemlig de studerende. Læs mere om vores samarbejde, hvorfor vi har valgt at samarbejde med KEA og hvordan man virksomheder og universiteter kan hjælpe hinanden.

Bæredygtig Maling

Vi er nået rigtig langt med bæredygtighed i form af brug af materialer. Vi har derfor lavet en lille infographic hvor vi har samlet nogle af vores flotteste tal og et overblik over hvordan vi helt konkret arbejder for at få flere bæredygtige produkter. Vores rejse er dog ikke ovre endnu, så vi kæmper videre med fornyet energi!

—— Brdr. Lauridsen X Naboskab

Det sidste år har vi arbejdet sammen med Naboskab om at udarbejde en bæredygtig strategi, og hvordan sådan en strategi skal realiseres. Gennem arbejdet er en række kommunikationsmedier kommet på banen som senere er blevet til en hjørnesten i kommunikationen af vores grønne omstilling.

Kommer snart