Blog2020-10-27T13:00:26+01:00

Bdr. Lauridsen’s Blog
Hvordan bæredygtighed, kundeservice, digitalisering
og mere påvirker bygge- og renoverings branchen.

Sustainablility

Hos Brdr. Lauridsen er der ikke et projekt der er for stort eller småt, og vi står altid klar til at hjælpe dig under hele processen. Vores arbejdsproces er transparent og gennemskuelig så du altid ved hvor vi befinder os i projektet. Vi arbejder inden for hele Storkøbenhavn og Nordsjælland inkl. Køge, Roskilde, Herlev, Hørsholm og Hillerød. 

Her kan du læse alle vores blog opslag og om hvordan vi arbejde for at gøre verden til et bedre sted. Du kan også læse mere om vores bæredygtighed her.

Brdr. Lauridsen X Naboskab

Det sidste år har vi arbejdet sammen med Naboskab om at udarbejde en bæredygtig strategi, og hvordan sådan en strategi skal realiseres. Gennem arbejdet er en række kommunikationsmedier kommet på banen som senere er blevet til en hjørnesten i kommunikationen af vores grønne omstilling.

Kommer snart.

Digitalisering i Brdr. Lauridsen

Vores markedsførringsansvarlige, Mads S. Donnerborg, har det sidste halve år arbejdet på at færdige gøre sin bachelor om hvordan Brdr. Lauridsen kan bruge digitalisering til at streamline en rækkeprocesser i vores projektledelse og hvordan komminikation på tværs af værdikæde kan skabe en bedre oplevelse for leverandører og kunder.

Kommer snart.